Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Duurzaam Bezorgen

Onze passie is fietsen! Daarom is het alleen maar logisch dat wij voor het duurzaam bezorgen van jouw bestellingen een oplossing hebben gezocht die perfect bij ons past. Fietskoeriers!

De inzet van fietskoeriers is onze manier om een positieve bijdrage te leveren aan een schoner milieu en minder auto’s op de weg. En daarnaast hebben we de zekerheid dat onze pakketjes de volgende dag netjes bij jou thuis worden afgeleverd.

Hoe werkt het?

Fietskoeriers van Groenbezorgen kunnen duurzaam bezorgen in de meeste grote steden van Nederland. Mocht jouw woonplaats daar niet bij zitten dan zorgen zij voor bezorging met een gemotoriseerde koerier.

Na ontvangst van de orderbevestiging via e-mail, ontvang je nog een extra e-mail van de fietskoerier. Daarin sturen ze je een track&trace code waarmee je je pakketje kunt volgen tot aan je voordeur. Heel simpel!

Fietskoeriers

Dat we deze mooie oplossing hebben gevonden, hebben we vooral te danken aan Ruud en Thijs Alofs. Deze broers hebben enkele jaren geleden een fietskoeriersbedrijf opgericht. De fietsen die ze voor hun werk gebruiken worden door cycleXperience onderhouden, natuurlijk is hun outfit van onze eigen custom made cXp kledinglijn.   

We zijn er trots op dat onze pakketjes via deze duurzame oplossing bij jou bezorgd kunnen worden! Let’s Ride!