Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Test de Specialized Chisel comp

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Prestaties op niveau betaalbaar gemaakt

De Chisel Comp geeft je alles wat je nodig hebt om de top van het podium te bereiken, en tegen een prijs die de bank niet breekt. Ultralichte aluminium frameset die stijf is op de juiste plaatsen, en toch verrassend comfortabel.

D’Aluisio Smartweld Technology

We vroegen ons af: “Hoe brengen we professionele prestaties terug naar een prijs die meer rijders zich kunnen veroorloven?” D’Aluisio Smartweld Technology was het antwoord. Smartweld stelt ons in staat om de meest consistente, zeer sterke lassen mogelijk te maken, terwijl we volledig profiteren van conforme, ultralichte lichtmetalen buizen.

Cross-Country snel en trail comfortabel

Cross-country parcoursen zijn technischer geworden, precies daarom gaven we de Chisel een dosis trail DNA mee. Een langere bovenbuis, een kortere balhoofdbuis en de iets “luiere” balhoofdhoek vergroten de stabiliteit bij het afdalen zonder het klimvermogen op te offeren.

Specificaties:

• Het premium M5-lichtmetalen frame is licht, stijf en duurzaam en is het perfecte raceplatform.
• RockShox Judy Gold 29-vork, compleet met vergrendeling en verstelbare rebound-demping.
• SRAM’s SX Eagle 1X-aandrijving biedt u de versnelling die u nodig hebt om elke klim aan te gaan

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar hoe de kleur er in het echt uitziet, direct een proefrit maken ? Dat kan allemaal bij cycleXperience in Uden. Wij hebben deze fiets in ons testprogramma en in alle maten ( S,M, EN XL ) beschikbaar voor een proefrit.

Wist je dat er binnen 800m van onze winkel in Uden diverse uitdagende Mountainbikes routes starten? En dat je na afloop van je testrit bij cycleXperience gratis kunt douchen! We zette ook nog een bakkie verse koffie voor je klaar.

Lets Ride …

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands