Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Specialized Epic HT comp carbon

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kwaliteit

Een podium-kaliber racemachine voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Comp combineert een 915-gram carbonframe met een RockShox Reba RL-vork en veel versnellingen om de steilste beklimmingen aan te gaan, dankzij SRAM NX Eagle 12-speed componenten.

The game changer

De Epic Hardtail is het lichtste productieframe tot nu toe. Indrukwekkend, maar het is veel meer dan dat. We hebben ook de meest capabele en comfortabele cross-county fiets ooit gemaakt, omdat je niet sneller bent als je niet comfortabel op de fiets zit.
MEER CONTROLE BETEKENT MEER SNELHEID

Snelheid

Wil je sneller rijden? Wie niet? Daarom hebben we de balhoofdhoek luier gemaakt en het bereik vergroot. De Epic heeft een korte wielbasis voor behendig rijgedrag, maar biedt meer voorspelbare besturing en een gecentreerde rijderpositie voor meer controle en snelheid op elk pad.

Specificaties

Met slechts 915 gram is het nieuwe Epic Fact11 frame verbluffend licht. Het Epic frame is ontworpen om capabel en comfortabel te zijn, met een progressieve geometrie en een geavanceerde composietlay-out die zorgt voor meer verticale compliance.

  • De RockShox Reba RL 29 vork biedt 100 mm veerweg, terwijl een gemakkelijk toegankelijke compressie en rebound-aanpassingen u toelaten om het gevoel aan te passen aan het terrein bij de hand.
  • SRAM Level TL remmen zorgen ervoor dat de Epic Hardtail Comp snel stopt en biedt goede modulatie.
  • De SRAM NX Eagle-groepset met 12 versnellingen levert de prestaties van Eagle zonder de hogere prijs.

Nieuwsgierig?

Benieuwd naar hoe de kleur er in het echt uitziet, direct een proefrit maken? Dat kan allemaal bij cycleXperience in Uden. Wij hebben deze fiets in ons testprogramma en in de maten Small, Medium, Large en Xtra large beschikbaar voor een proefrit.

Wist je dat er binnen 800m van onze winkel in Uden diverse uitdagende Mountainbikes routes starten? En dat je na afloop van je testrit bij cycleXperience gratis kunt douchen! We zette ook nog een bakkie verse koffie voor je klaar.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands