Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

ETXEONDO SHIRT K.M. BATURA DAMES ZWART

89,00


IN STOCK IN OUR STORE

Clear

Description

Je normale training. Het ritueel dat het grootste deel van de kilometers beslaat die je het hele jaar door aflegt. Ons nieuwe Batura shirt is ontworpen om je het comfort en duurzaamheid te bieden die je nodig hebt, zonder in te leveren op prestaties.

Batura is vervaardigd met behulp van Microsystem-technologie: de voor- en achterpanelen van Superdry-stof met microperforatie zijn zeer ademend en sneldrogend. De mouwen zijn gesneden van Microsystem Endurance stof en bieden uitzonderlijke elasticiteit en een pasvorm als ware het een tweede huid. Het resultaat? Comfort, veelzijdigheid, ademend vermogen.

De kraag is afgewerkt met een op maat gemaakte band over de naden, die het uiterlijk en de duurzaamheid verbetert, en ook met een antislipband bij het middel die het shirt kilometer na kilometer op zijn plaats houdt.

Drie gemakkelijk toegankelijke, elastische achterzakken bieden voldoende opbergruimte voor een telefoon, reservebandje en voedsel.

Een reflecterende band achter op het shirt zorgt voor beter zicht en veiligheid bij weinig licht of slecht weer.

Vertrouw op onze kennis en kunde. BATURA

Additional information

Size:

,

Color:

BLACK

Model:

WOMEN

Brand Article Number:

721506 (XL), 721504 (M)

Productcode 2181003366763 Category Brand:
en_GBEnglish (UK)

Aangepaste openingstijden​

Vanaf 1 december is onze winkel op donderdag de hele dag gesloten. Wij werken dan achter de schermen en webshop-bestellingen worden gewoon verwerkt. 
In de kerstperiode zijn wij op 22, 23 en 24 december gesloten