Ladies First bij cycleXperience

In de winkel van cycleXperience is een speciale shop-in-shop voor dames, waar de scepter gezwaaid wordt door Daphny van den Brand. En daar geldt natuurlijk: Ladies First!

Daphny van den Brand was tot voor kort de absolute wereldtopper in het veldrijden. Inmiddels is Daphny vooral ambassadeur voor het vrouwenwielrennen. Een rol die haar op het lijf is geschreven. Bij Nederlands grootste wielerbond, de NFTU, is Daphny letterlijk ‘het gezicht’ van de damesafdeling. Met raad en daad staat ze alle belangstellenden op diverse momenten bij. Ook schrijft ze, net zoals voor onze eigen website, een column voor het magazine dat NFTU uitbrengt.

Vele vrouwen weten de weg naar Uden inmiddels te vinden, waaronder de vrouwen die zijn aangesloten bij Kek! Kek! biedt verspreid over Nederland laagdrempelige fietsclubs voor en door vrouwen, waarbij naast lekker sportief fietsen, plezier voorop staat. Onder meer voor de speciale clubkleding, klopt Kek! bij cycleXperience aan.

En zo zijn er nog tal van andere voorbeelden te noemen, die onderschrijven dat cycleXperience met kopvrouw Daphny hét adres is voor iedere vrouw die van fietsen houdt. Of het nu gaat over materiaal, kleding of trainings-technische zaken. Daphny staat graag voor u klaar op woensdag, vrijdagmiddag & -avond en op zaterdag. Sterker nog, bij Daphny is het gewoon: Ladies First!