Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Ladies First bij cycleXperience

In de winkel van cycleXperience is een speciale shop-in-shop voor dames, waar de scepter gezwaaid wordt door Daphny van den Brand. En daar geldt natuurlijk: Ladies First!

Daphny van den Brand was tot voor kort de absolute wereldtopper in het veldrijden. En vervulde na haar sportieve carrière verschillende functies ter promotie voor het vrouwen fietsen. Zo was ze ambassadeur bij de NTFU Nederlands grootste wielerbond, Daphny was daar letterlijk ‘het gezicht’ van de damesafdeling schreef colums en organiseerde wieler en MTB weekends for women only.

Vele vrouwen weten de weg naar Uden inmiddels te vinden, en zijn blij met het ruime aanbod vrouwen fietskleding, de kennis en expertise die aanwezig is.We voeren kwalitatieve merken zoals Specialized, Etxeondo en hebben met onze eigen cXp dames lijn een product met een uitstekende prijs kwaliteit verhoding.

Of het nu gaat over materiaal, kleding of trainings-technische zaken. Daphny staat graag voor u klaar op woensdag, vrijdagmiddag & -avond en de gehele zaterdag. Sterker nog, bij Daphny is het gewoon: Ladies First!