Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Corona maatregelen

Nu de regering verregaande maatregelen getroffen heeft om de verspreiding van het Corona virus zo goed mogelijk aan te pakken nemen wij ook onze verantwoordelijkheid. Met dit nieuwsbericht willen we je graag op de hoogte brengen van onze maatregelen.

Bikefitting en aflevering fietsen

We hebben ervoor gekozen tijdelijk geen fietsmetingen uit te voeren, daar er bij een bikefit vaak veel lichamelijk contact bij komt kijken is dit voor nu even op hold gezet. Geplande afspraken worden verzet en er worden tijdelijk geen nieuwe metingen meer ingepland.

Ook de afleveringen van een nieuwe fiets vullen we momenteel iets anders in, uiteraard stellen we je fiets af op de juiste positie af maar we doen dit tijdelijk wat minder uitgebreid. Uiteraard maken we nog een vervolg afspraak voor de algehele bikefit maar dit stellen we noodgedwongen tijdelijk even uit.

Werkplaats

Onze monteurs staan voorlopig “gewoon” voor je klaar. We zien wel dat het door het mooie weer en omdat veel mensen thuis werken al weer lekker druk word in de werkplaats. Wil je zeker zijn dat jouw fiets binnenkort de aandacht krijgt die hij verdiend maakt dan een afspraak. Uiteraard volgen we ook hier de algemene richtlijnen en houden we wat meer afstand van elkaar.

Geen verzendkosten

Voorlopig volgen we de richtlijnen van de regering en blijven we nog open. Het is immers goed om een stukje te gaan fietsen en wat frisse lucht op te doen. En mocht je dan wat spulletjes nodig hebben of je fiets heeft wat aandacht nodig dan is het fijn dat we je kunnen helpen. Om de aanloop in de winkel wat te spreiden willen we de webshop bestellingen stimuleren door geen verzendkosten te rekenen. Je kunt ook je spullen online bestellen en af komen halen, kies bij het afrekenen voor de optie afhalen in de winkel. Zo houden we het directe contact in de winkel wat korter.

Sportgroeten en een goede gezondheid gewenst.

Team cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands