Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Custom Fietskleding Van der Donk Woningstoffering

Afgelopen maand hebben wij weer diverse (nieuwe) klanten mogen voorzien van mooie custom fietskleding. Vandaag aandacht voor de custom fietskleding voor Van der Donk Woningstoffering uit Best.

Omdat deze groep fietsers uit echte mountainbikers bestaat, mocht het ontwerp niet te licht zijn. Maar uiteraard moest de huisstijl van het bedrijf wel duidelijk herkenbaar zijn. Daarnaast wilde Wessel van der Donk – eigenaar van Van der Donk Woningstoffering – ook een moderne uitstraling.


Het ontwerp

Onze ontwerper is met de bovenstaande instructies en de aangeleverde logo’s aan de slag gegaan. Na de eerste opzet, bestaande uit een drietal schetsen, is er via een aantal correctierondes toegewerkt naar het uiteindelijke ontwerp.


“De kleurdetails maken dat het ontwerp helemaal bij
de uitstraling van onze winkel past,” aldus Wessel van der Donk.


Als basis is er voor de custom fietskleding voor Van der Donk Woningstoffering zwart en donkergrijs gekozen. Dit in verband met het eerder genoemde mountainbiken – waarbij de kleding toch regelmatig vies wordt – en omdat het in het logo terugkomt. De overige huisstijlkleuren komen terug in zowel het logo, aan de uiteinden van de mouwen en de broekspijpen en als opvallend detail op de bovenrand van de zakken achterop de bovenkleding. Om het geheel er modern uit te laten zien – en de zwarte basis te doorbreken – hebben we een verloop van zwart naar lichtgrijs toegepast op het zijpaneel van de bovenkleding. Een dergelijk verloop – in diverse vormen – zag je dit jaar ook veel terug bij diverse UCI World Tour teams.


In de praktijk

Inmiddels hebben de mannen maar ook de vrouwen en kinderen – we kunnen bij CXP Custom Cyclingwear voor al deze doelgroepen fietskleding maken – de eerste kilometers in hun eigen unieke fietskleding erop zitten. En niet zomaar wat Nederlandse kilometers. Om de kleding meteen goed aan de tand te voelen zijn ze naar de Eifel afgereisd. De eerste indruk na deze tocht was uitsluitend positief. De uitspraak van Wessel van der Donk hieronder zegt genoeg.


“Iedereen is super enthousiast over de kwaliteit!”


Gedurende deze tocht hebben ze in verband met het mooie weer alleen gebruik gemaakt van het shirt korte mouwen en de korte broek. Nu het weer kouder en natter aan het worden is, weten we zeker dat de andere bestelde kledingstukken, zoals het shirt lange mouwen, het windvest en de lange winterbroek veel gebruikt gaan worden.


CXP Custom Cyclingwear

Het unieke van CXP Custom Cyclingwear is dat je als klant één aanspreekpunt hebt, van het eerste ontwerp tot aan de uiteindelijke levering van de kleding. We hebben alles in eigen huis, behalve de daadwerkelijke productie.

Hierdoor heb je als klant te maken met korte communicatielijnen. Het voordeel hiervan is dat we in de ontwerpfase snel dingen aan kunnen passen om tot het uiteindelijke ontwerp te komen. En is er eenmaal besteld dan kunnen we door onze directe lijn met de fabriek op een snelle en efficiënte manier zaken kortsluiten en/of navragen.


Wil je jouw groep, club of bedrijf op laten vallen met custom fiets- en/of hardloopkleding? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens – onder het genot van een lekker bakkie koffie – in de winkel kijken!

cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands