Ardennen Etappe

11 september 2022

Wil jij onder begeleiding de Ardennen ontdekken, je fysieke grenzen verkennen en tegelijkertijd genieten van de prachtige beklimmingen die de Ardennen te bieden heeft? Dan hebben wij voor jou een super mooie wielerrit uitgezet rondom onze startlocatie in La Gleize!

De wielerrit vind plaats in het hart van de Ardennen met onder andere de bekende beklimmingen de Rosier, de Vecquée en Côte de Wanne. Ben jij niet vies van hoogtemeters en kijk je niet op een inspanning, schrijf je dan snel in voor deze Ardennen Etappe!

PROGRAMMA

09.00 uur       Ontvangst met koffie, thee, chocolademelk en gebak
09.30 uur        Start van de rondrit | Pauze onderweg
16.00 uur        Einde rondrit | Mogelijkheid om te douchen
16.30 uur        Afsluiting met een heerlijk Italiaans buffet en gezellige aftertalk

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Op zondagochtend 11 september verwachten we je om 09.00 uur op locatie in La Gleize voor een gezellige ontvangst met koffie en gebak. Vanaf hier vertrekken we voor deze mooie wielerrit.

We hebben 2 afstanden van ongeveer 80km en 110km met daarin diverse beklimmingen. De rit is uitgezet met lussen rondom de startlocatie, dus je kunt eenvoudig de rit verlengen of verkorten. We zullen de deelnemers voorzien van een GPS route, zodat je altijd op je eigen tempo verder kan.

Onderweg is er een pauzeplaats verzorgd met sportdrank en energierepen om de energie aan te vullen. Tevens is er technische assistentie aanwezig in geval van calamiteiten.

Na afloop staat er een heerlijk uitgebreid Italiaans buffet klaar. Perfect moment om nog gezellig na te praten over de mooie rit en leuke dag!

KOSTEN

De kosten voor dit arrangement bedragen €80,- per persoon.

Inclusief:    – professionele begeleiding
                     – ontvangst met koffie/thee en gebak
                     – pauzeplaats met sportdrank en energierepen
                     – technische assistentie
                     – buffet na afloop

Exclusief:     – vervoer van/naar bestemming
                      – overige consumpties
                      – reis- en annuleringsverzekering

SCHRIJF JE HIER IN!

WAT NEEM IK MEE?

Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een goed humeur, een goede fysieke conditie en natuurlijk een fiets die in goede staat verkeerd. Reserve binnenbandjes zijn ook geen overbodige luxe. Kom genieten van de omgeving en ontdek de Ardennen!

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven