Single track sunday

25 september 2022

Wil jij onder begeleiding de Ardennen ontdekken, je fysieke en technische grenzen verleggen en tegelijkertijd genieten van de prachtige tracks en trials die de Ardennen te bieden heeft? Dan hebben wij voor jouw een uniek arrangement op een locatie waar je jezelf en je materiaal eens tot het uiterste kan testen!

We hebben wederom La Gleize gekozen als startlocatie, dit prachtige Ardennendorpje is gelegen tussen de wat meer bekende plaatsen Coo en Stoumont. Het is gelegen in de Roanne vallei en biedt prachtige vergezichten en zéér gave singletracks en flowy trails.

PROGRAMMA

09.00 uur            Ontvangst met koffie, thee, chocolademelk en gebak
09.30 uur            Start van de rondrit | Uitdagende mountainbike rondrit met pauze onderweg
16.00 uur            Einde rondrit | Mogelijkheid om te douchen
16.30 uur            Afsluiting met een heerlijk Italiaans buffet en gezellige aftertalk

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Op zondagochtend 25 september word je om 9.00 uur verwacht op locatie in La Gleize. Na ontvangst met koffie/thee en gebak wordt het tijd voor actie.

We delen de groepen in naar gelang je niveau en iedere groep gaat met begeleider op pad, de afstand is circa 45-70km. We hebben 3 lussen uitgezet rondom La Gleize zodat je naar wens de route kunt inkorten of verlengen. Het hele traject bevindt zich in een straal van 15- 20km rond La Gleize dus we zijn nooit ver van de startlocatie.

Onderweg is er een pauzeplaats verzorgd met sportdrank en energierepen om de energie aan te vullen. Tevens is er technische assistentie aanwezig in geval van calamiteiten.

Na afloop staat er een uitgebreid Italiaans buffet inclusief bruis- en of platwater klaar om de calorieën weer aan te vullen en de dorst te lessen.

KOSTEN

De kosten voor dit arrangement bedragen €80,- per persoon.

Inclusief:    – professionele begeleiding
                     – ontvangst met koffie/thee en gebak
                     – pauzeplaats met sportdrank en energierepen
                     – technische assistentie

                      – gruwelijk brute route 😉
                     – buffet na afloop

Exclusief:     – vervoer van/naar bestemming
                      – overige consumpties
                      – reis- en annuleringsverzekering

SCHRIJF JE HIER IN!

WAT NEEM IK MEE?

Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een goede fysieke conditie, een goed humeur en een fiets die in goede staat verkeerd. Kom genieten van de natuur en ontdek de Ardennen!

LET’S RIDE!

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven