Cxp nightride

Op 20 november aanstaande organiseren wij een super gave NightRide! In samenwerking met vakantiepark Sandberghe in Uden hebben wij een leuke avond georganiseerd en we vinden het super als jij er bij bent!

Altijd al eens een gave rit in het donker willen maken? Op 20 november gaan we in verschillende groepen met begeleiding een rit op de mountainbike maken in het donker. Zorg er dus voor dat je beschikt over goede verlichting, zodat we zo min mogelijk bomen pijn hoeven te doen 😉

Het geld dat we ophalen zullen we weer doneren aan het goede doel. Deze keer willen we graag het initiatief bij jullie neerleggen om een mooi lokaal doel te kiezen! Weet jij nog een goed doel dat wat extra steun kan gebruiken? Laat het ons weten bij het aanmelden.

Het programma:
19.00 uur – Ontvangst bij Horeca de Huyskamer op Sandberghe
19.30 uur – Vertrek laatste groep voor een gave rit in het donker
21.00 uur – Terug bij de Huyskamer, waar de mogelijkheid is om gezellig na te praten onder het genot van een drankje!

Wij zorgen ervoor dat er bij ontvangst koffie en thee klaarstaat. Ook heeft de leverancier Maxim het mogelijk gemaakt dat iedereen vooraf aan de rit een bidon met lekkere sportdrank kan vullen voor onderweg! Als iedereen er klaar voor is zullen we in verschillende kleine groepen het bos in gaan, de begeleiders beschikken over de route. Na afloop van de rit kunnen we gezellig in de Huyskamer terecht om nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Wil jij ook mee? Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plaatsen! Inschrijven kan door middel van onderstaand artikel te bestellen. Kies bij het bestellen voor ‘Ophalen in de winkel in Uden’, zodat je niet onnodig verzendkosten betaald!

Tot 20 november !

Praktische informatie:
De ontvangst vindt plaats op vakantiepark Sandberghe. Via de slagboom kun je het vakantiepark op, en aan de rechterzijde bij de speeltuin bevindt zich de Huyskamer. Let op: Dit is niet gasterij de Pier aan de wegzijde

Mede mogelijk gemaakt door:

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top