Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Even voorstellen…Fem van Empel

Hoi ik ben Fem van Empel en ik ben 17 jaar oud. Sinds kort loop ik stage bij fietsspeciaalzaak cycleXperience in Uden. Deze zaak wordt gerund door oud veldrijkampioen Daphny van de Brand en haar man Johan van de Ven. Het is een echte speciaalzaak die zich concentreert op de sportieve fietser.

Studie

Ik studeer marketing en communicatie op de Young Talent Academy in Nijmegen. Op deze school kan ik mijn passie voor sport combineren met mijn studie. Het leek mij leuk om bij cycleXperience stage te lopen, omdat deze winkel erg aansluit bij mijn passie voor fietsen.

Onverwacht

Ik doe namelijk aan voetbal,mountainbiken en veldrijden. Afgelopen zomer ben ik geheel onverwacht 3de geworden op het Nederlands kampioenschap mountainbike in de categorie junior dames. Dit kampioenschap werd verreden in het Limburgse Sittard op een heel zwaar en technisch rondje wat mij goed bleek te liggen.

Kampioen

Om de rest van mijn energie kwijt te kunnen voetbal ik ook nog bij RKSV Nuenen. Afgelopen seizoen zijn wij kampioen geworden in de 1ste klasse. Naast voetbal en mountainbiken doe ik af en toe mee aan een hardloopwedstrijd.

In de toekomst zou ik graag een eigen bedrijf willen runnen. Mij lijkt het leuk om met een foodtruck op evenementen te staan en daar koffie met gebak te verkopen. Mijn sport doel is op het hoogste niveau voetballen. Het liefst bij Bayern München of Valencia.

Wellicht zien we elkaar een keer in de winkel, Je kan me tegen komen op dinsdag, woensdag en donderdag.

Groetjes Fem van Empel

cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands