Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

11 Oktober Single Track Sunday La Gleize (B)

Wil jij onder begeleiding de Ardennen ontdekken, je fysieke en technische grenzen verleggen en tegelijkertijd genieten van de prachtige tracks en trials die de Ardennen te bieden heeft? Dan hebben wij voor jouw een uniek arrangement op een locatie waar je jezelf en je materiaal eens tot het uiterste kan testen!

Ook dit jaar kiezen we weer voor La Gleize als startlocatie, dit prachtige Ardennendorpje is gelegen tussen de wat meer bekende plaatsen Coo en Stoumont. La Gleize ligt aan het einde van de Roanne vallei en de Ambleve rivier stroomt door deze gemeente. Door de lage ligging circa 300m en omringd door heuvels tot 550m vind je hier voor Ardense begrippen behoorlijk lange beklimmingen. Die zorgen ervoor dat je hier prachtige vergezichten en lange afdalingen met gave singetracks en flowy trails vind.

Verschillende groepen

Met ervaren begeleiding, en gelet op ieders niveau, maak je tijdens deze dag kennis met de ruige Ardennen. We rijden in verschillende groepen zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo kan deelnemen aan deze rondrit. Vanzelfsprekend ben jij en is jouw bike in een goede conditie. Want “what goes up must go down” en er zitten behoorlijk wat leuke “klimmetjes en vette afdalingen in die een goede conditie van rijder en bike verlangen!

Waar wordt ik verwacht ?

Op zondagochtend wordt je om 9.00 uur verwacht op locatie in La Gleize. Na de koffie/thee met gebak wordt het tijd voor actie. We maken een indeling op basis van jouw ervaring en fysieke conditie. Hierna gaan we op pad, de afstand varieert per groep van circa 50km tot 70km. Wij kennen het gebied uitstekend en waar nodig kunnen we de route inkorten of verlengen naar ieders wens, het hele traject bevind zich in een straal van 20km rond La Gleize dus we zijn nooit ver van de startlocatie. Na afloop kan er gedoucht worden en staat er een buffet klaar om de calorieën weer aan te vullen.  

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Koffie/thee met gebak bij aankomst
  • Buffet na afloop
  • Pauze plaatsen met sportdrank en eten onderweg
  • Gebruik van kleedruimte en douches

Exclusief

  • Vervoer van/naar bestemming 
  • Overige consumpties 
  • Uitgaven van persoonlijke aard 
  • Reis en annulering verzekering

Kosten

De kosten voor dit arrangement bedragen €45.- per persoon

Wat neem ik mee ?

Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een goede fysieke conditie, een goed humeur en een fiets die in goede staat verkeerd. Kom genieten van de natuur en ontdek de Ardennen ! 


cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands