Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Single Track Sunday La Gleize (B) Zondag 13 oktober

Wil jij onder begeleiding de Ardennen ontdekken, je fysieke en technische grenzen verleggen en tegelijkertijd genieten van de prachtige tracks en trials die de Ardennen te bieden heeft? Dan hebben wij voor jouw een uniek arrangement op een locatie waar je jezelf en je materiaal eens tot het uiterste kan testen!

Dit jaar kiezen we voor La Gleize als startlocatie, dit prachtige Ardennendorpje is gelegen tussen het wat meer bekende plaatsen Coo en Stoumont. Het is gelegen in de Roanne vallei en biedt prachtige vergezichten en zéér gave singetracks en flowy trails.

Verschillende groepen

Met ervaren begeleiding, en lettend op ieders niveau, maak je tijdens deze dag kennis met de ruige Ardennen. We rijden in verschillende groepen zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo kan deelnemen aan deze rondrit. Vanzelfsprekend zijn jij en jouw bike in een goede conditie, want “what goes up must go down” en er zitten behoorlijk wat leuke “klimmetjes 🙂 ” en “vette afdalingen” in!

Waar wordt ik verwacht ?

Op zondagochtend wordt je om 9.30 uur verwacht op locatie in La Gleize. Na de  koffie/thee met gebak wordt het tijd voor actie. We maken een indeling op basis van jouw ervaring en fysieke conditie. Hierna gaan we op pad, de afstand varieert per groep van circa 50km tot 70km. Wij kennen het gebied uitstekend en waar nodig kunnen we de route inkorten of verlengen naar ieders wens, het hele traject bevind zich in een straal van 20km rond La Gleize dus we zijn nooit ver van de startlocatie. Na afloop kan er gedoucht worden en staat er een buffet klaar om de calorieën weer aan te vullen.  

Programma

9:30 -10:15Aankomst met koffie, gebak en groepsindeling
10:00 -16:00Uitdagende Mountainbike rondrit, met korte eet en drink pauze onderweg
16:00 -17:00Einde rondrit, douchen en uitgebreid buffet

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Koffie/thee met gebak bij aankomst
  • Buffet na afloop
  • Pauze plaats met sportdrank en eten 
  • Gebruik van kleedruimte en douches

Exclusief

  • Vervoer van/naar bestemming 
  • Overige consumpties 
  • Uitgaven van persoonlijke aard 
  • Reis en annulering verzekering

Kosten

De kosten voor dit arrangement bedragen €40.- per persoon.

Wat neem ik mee?

Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een goede fysieke conditie, een goed humeur en een fiets die in goede staat verkeerd. Kom genieten van de natuur en ontdek de Ardennen ! 

Let’s ride…

cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp