Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

‘Test the Best’ 2 en 3 nov!

Ervaar het zelf

Op zoek naar een nieuwe fiets? Vaak laat je je dan informeren door ons, vraag je je vrienden om advies of struin je weblogs en magazines af naar reviews. Allemaal belangrijke factoren om tot een goede keuze te komen, maar toch is maar één manier om te ontdekken welke fiets écht bij jou past: een uitgebreide testrit over een uitdagend parcours!

2 en 3 november op de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens het Test The Best event bieden we je de kans om de verschillende modellen uitgebreid aan de tand te voelen. Deskundige medewerkers staan voor je klaar om je testfiets perfect voor je af te stellen en eventuele vragen kundig te beantwoorden. Vervolgens ga je op pad en kun je aan de hand van een uitdagend testparcours je fiets perfect leren kennen. Twijfel je tussen verschillende modellen, of ben je bijvoorbeeld gewoon nieuwsgierig hoe die Venge eigenlijk rijdt? Maak dan bij terugkomst ook nog meteen een testrit op een andere fiets!

Hieronder een impressie van een aantal mountainbikes, racefietsen en E-Bikes (Turbo) die je kunt testen. De volledige lijst met beschikbare testfietsen en bijbehorende maten vind je onderaan het artikel.

Op zoek naar een nieuwe mountainbike?

Wat dacht je van de Epic Pro fully met die nieuwe vette kleuren? Of probeer de S-works Epic Hardtail met de electrisch geschakelde AXS groep van SRAM.

Snelheid, Comfort of Allround ?

Alvast aan het oriënteren voor het nieuwe wegseizoen? Geef je ogen en benen volop de kost, op bijvoorbeeld de Tarmac Disc Expert met die nieuwe gave kleurstelling!

Liever een e-bike testen?

Liever het bos in of de weg op met wat ondersteuning? Probeer dan een van de nieuwe Turbo bikes, zoals de S-Works Levo voorzien van een 2.1 motor met de vernieuwde 700Wh batterij die je een enorme power geeft!

Alle testfietsen op een rijtje

Kijk hieronder voor alle beschikbare modellen en kijk of jouw maat erbij zit!

Tarmac Expert Di2                           49/52/54/56/58/61
Venge Pro ETAP                                49/52/54/56/58/61
Roubaix Expert Di2                          52/54/56/58
Roubaix Pro Etap                             49/61
Diverge Expert                                  54/56/58
Crux Expert                                        54/56/58
Creo SL                                                 S/M/XL/XXL
S-works Epic HT AXS                       S/M/L/XL
Epic Pro                                               S/M/L/XL
Epic Evo Expert                                M/L
Stumpjumper Expert ST                M/L
S-Works Levo                         M/L
Levo Expert                                        S/M/L/XL
Vado 3.0                                              S/M/L/XL
Como 3.0                                             S/L

Schrijf je in!

De testdagen vinden plaats op zaterdag 2 en zondag 3 november in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug. De locatie is ‘De Veldschuur’, Maarsbergseweg 18a, 3956KW in Leersum.

Wil jij erbij zijn? Vul dan snel onderstaand inschrijfformulier in en maak je voorkeuren bekend! Wij reserveren dan voor jou een plekje om een fiets te testen. We sturen je dan een week voor aanvang een mail met meer praktische informatie over het event.

Heb je nog vragen? Zie de veelgestelde vragen onderaan het bericht of laat het ons weten.

Let’s ride!

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens

Test the Best

FAQ ?

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen met betrekking tot het Test the Best Event. Staat jouw vraag er niet tussen, of wil je meer informatie? Laat het ons dan weten!

Is inschrijving verplicht? Ja, om het testevenement in goede banen te leiden, hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voorinschrijving is daarom verplicht.

Wat moet ik allemaal meebrengen? Breng in ieder geval fietskleding en een geldig identiteitsbewijs (rijbewijs, paspoort of ID-kaart) mee. Daarnaast willen we je vragen om je eigen pedalen, schoenen en helm mee te nemen. Mocht je deze niet hebben, kunnen we leen-exemplaren verstrekken.

Kan ik van tevoren een bepaald model reserveren? Helaas, dat is niet mogelijk. Met een testvloot van ruim 60 fietsen leert de ervaring ons echter dat je nooit lang hoeft te wachten om je gewenste fiets te kunnen testen.

Ik wil graag een fiets komen testen, maar het evenement zit al helemaal vol! Kan ik toch gewoon langskomen? We nemen graag met onze testers de tijd om de testfietsen goed af te stellen en alle vragen te beantwoorden. Daarom moeten we helaas een limiet stellen aan het aantal deelnemers. Als een evenement vol zit, kun je je daarom het beste aanmelden voor een alternatieve datum en/of tijd. Mocht dat niet mogelijk zijn, neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar een alternatieve testmogelijkheid.

Test the Best 2 & 3 November Leersum

cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp
nl_NLNederlands