fietsen voor kika – 21 juli 2021

Afgelopen woensdagavond was er een om te onthouden! Samen met de initiatiefnemer Kamiel de Jager hebben wij een prachtig evenement mogen organiseren om het goede doel KiKa te sponsoren.

Kamiel zet zichzelf in voor stichting KiKa en heeft zich vorig jaar aangemeld voor de Giro de KiKa. Giro de KiKa is een landelijk initiatief en daarbij wordt van 29 augustus tot en met 3 september gefietst in de Dolomieten in Italië. Hiervoor dient sponsorgeld ingezameld te worden voor de Stichting Kinderen Kankervrij.

Het team van cycleXperience en het team van de Leerschool Uden hebben de krachten gebundeld om een schitterend KiKa Event te organiseren. Op woensdagavond 21 juli was er een rondrit georganiseerd voor vele wielrenners en mountainbikers uit de omgeving Uden. De avond zelf was een geweldige beleving, in totaal hebben uiteindelijk 187 fanatieke fietsers deelgenomen. De deelnemers hebben Stichting Kinderen Kankervrij een warm hart toegedragen door allen een donatie te doen.

Kamiel heeft de avond zelf natuurlijk ook gefietst voor KiKa en vertelt ons hoe hij het evenement beleefd heeft. “De slogan van de wielerzaak cycleXperience is ‘Beleef het met cycleXperience’, dit zijn niet alléén woorden op papier. Sinds afgelopen woensdagavond heeft het voor mij een andere betekenis gekregen. Ik heb het daadwerkelijk zelf beleefd, gezien, gehoord en gevoeld. En gezien de vele persoonlijke reacties die ik ontvangen heb van de deelnemers, ben ik niet de enige geweest die deze beleving gehad heeft.”

Het resultaat? Een prachtige eindopbrengst van €3.873,80 voor KiKa!

Kon jij er helaas niet bij zijn, maar zou je toch nog een bijdrage willen leveren voor KiKa? Dat kan nog! Klik op de link om te doneren! https://www.girodikika.nl/kamiel-de-jager-giro-di-kika-2021

Over de auteur

Winkelwagen
Scroll naar boven