Uden, 32 uur (in overleg)

Ben jij woonachtig in de regio Uden (Noord-Brabant)? En wil jij graag die betaalde BBL-Opleiding Eerste Fietstechnicus niveau 2 of 3 volgen? Dan komen we graag met je in contact. We hebben een opleidingsplek aan te bieden waar je gaat werken aan high-end fietsen!

Jouw baan in een (wieler)flits

  • Reparaties en onderhoud aan high-end mountainbikes, racefietsen en sportieve E-bikes
  • Het rijklaar maken van nieuwe fietsen

Dit ga je doen

Voor de werkplaats in onze winkel zijn wij op zoek naar een kandidaat die de BBL-Opleiding (Eerste) Fietstechnicus niveau 2 of 3 wil gaan volgen. Je gaat één dag per week naar school en werkt vier dagen in de werkplaats in onze winkel. Tijdens je werk als beginnend fietstechnicus leren we je hoe je met jouw technisch inzicht vast stelt welke reparaties en/of onderhoudswerkzaamheden er moeten gebeuren. Als toekomstig fietstechnicus volg je alle ontwikkelingen op het vlak van fietstechniek met veel interesse. Wij gaan je leren het tot in de puntjes verzorgd rijklaar maken van nieuwe fietsen. Of het nu een racefiets is, een sportieve E-bike of een mountainbike.

Kortom; we leren je alle kneepjes van het vak!

De voordelen:

  • Direct een betaalde baan.
  • De mogelijkheid om na je opleiding bij ons aan de slag te gaan als Fietstechnicus!

Wat breng je mee?

  • Een enthousiaste en energieke instelling.
  • Een proactieve en initiatiefvolle instelling.
  • De bereidheid om ook op vrijdagavond en zaterdag te werken.

Hier kom je te werken

cycleXperience staat voor pure passie, puur fietsplezier. Al je collega’s hebben een groot wielerhart en dat verwachten ze ook van jou. Ze zijn zelf actief fietser, praten graag over hun materiaal en volgen de ontwikkelingen op fietsgebied op de voet. Trots zijn we op onze eigen werkplaats en onze winkel, met in het assortiment alles voor de actieve wielerliefhebber. Van racefietsen en mountainbikes tot sportieve E-bikes. En van kleding en schoenen tot accessoires en sportvoeding en -drank. Met kwaliteit op elk front hoog in het vaandel. Niet vreemd dan ook dat het merk Specialized bij ons een prominente plek inneemt en dat onze klanten van heinde en verre komen. In een informele sfeer, met het nodige gevoel voor (wieler)humor, staan we elke dag opnieuw klaar voor onze sportieve klanten. En zo nu en dan trekken we als team ook na werktijd gezellig samen op, zoals tijdens het jaarlijkse uitje naar de Ardennen. Met fiets natuurlijk!

Hier kun je ook op rekenen

  • Een hele prettige werksfeer en een superfijne klantenkring.
  • Een eerlijk en passend salaris.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zoeken wij?

Heb je (bijna) een VMBO-diploma? Of ben je al langer uit de schoolbanken en wil je je laten omscholen? Wat je leeftijd of drijfveer ook is, we komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Nog vragen? Voor meer informatie over deze baan en/of de procedure bel je met Johan van de Ven (0413-256 777). Of mail naar johan@cyclexperience.nl.

sbb beeldmerk
Winkelwagen
Scroll naar top