Uden, aantal uren in overleg

Jouw baan in een (wieler)flits

  • Reparaties en onderhoud aan high-end mountainbikes, racefietsen en sportieve E-bikes
  • Het rijklaar maken van nieuwe fietsen

Dit ga je doen

Je gaat ons ondersteunen in de werkplaats. Met jouw technische inzicht stel je bij aanname vast welke reparaties en/of onderhoudswerkzaamheden moeten gebeuren. Ontwikkelingen op het vlak van fietstechniek volg je met veel interesse. Jouw belangrijkste taak wordt het tot in de puntjes verzorgd rijklaar maken van nieuwe fietsen. Of het nu een racefiets is, een sportieve E-bike of een mountainbike, jij staat garant voor een technische aflevering die enkel en alleen complimenten oplevert.

Wat breng je mee?

  • Technisch inzicht en ervaring als monteur (bij voorkeur) in de fietsbranche, maar een fietsgekke automonteur mag ook reageren :).
  • Een enthousiaste en energieke instelling.
  • Een proactieve en initiatiefvolle instelling.

Hier kom je te werken

cycleXperience staat voor pure passie, puur fietsplezier. Al je collega’s hebben een groot wielerhart en dat verwachten ze ook van jou. Ze zijn zelf actief fietser, praten graag over hun materiaal en volgen de ontwikkelingen op fietsgebied op de voet. Trots zijn we op onze eigen werkplaats en onze winkel, met in het assortiment alles voor de actieve wielerliefhebber. Van racefietsen en mountainbikes tot sportieve E-bikes. En van kleding en schoenen tot accessoires en sportvoeding en -drank. Met kwaliteit op elk front hoog in het vaandel. Niet vreemd dan ook dat het merk Specialized bij ons een prominente plek inneemt en dat onze klanten van heinde en verre komen. In een informele sfeer, met het nodige gevoel voor (wieler)humor, staan we elke dag opnieuw klaar voor onze sportieve klanten. En zo nu en dan trekken we als team ook na werktijd gezellig samen op, zoals tijdens het jaarlijkse uitje naar de Ardennen. Met fiets natuurlijk!

Hier kun je ook op rekenen

  • Een hele prettige werksfeer en een superfijne klantenkring.
  • Een salaris wat past bij het niveau en je ervaring.
  • Cursussen en opleidingen om jouw werk optimaal uit te voeren en als persoon te groeien in het vak van fietsmonteur.

Reageer direct

Wil jij op zaterdag onze collega’s in de werkplaats komen versterken? Mail ons dan je sollicitatiebrief en motivatie naar johan@cyclexperience.nl.

Vragen?

Voor meer informatie over deze baan en/of de procedure bel je met Johan van de Ven (0413-256 777). Of mail naar johan@cyclexperience.nl.

Winkelwagen
Scroll naar top