Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Over cycleXperience

Pure passie, puur fietsplezier! Dat is wat je als wielerliefhebber ervaart tijdens een bezoek aan cycleXperience. Aan de Bitswijk 13 in Uden tref je ruim 1000 m² fietsplezier.

Of je nu recreatief toert of een gedreven wedstrijdrenner bent, op de weg, in de bossen of in het veld, cycleXperience is jouw wielerspeciaalzaak! Onze focus ligt volledig op het topmerk SPECIALIZED en we zijn er dan ook trots op dat we SPECIALIZED conceptstore zijn.

Deskundig advies en vakbekwame service staan garant voor maatwerk, afgestemd op al je fysieke eigenschappen en sportieve ambities. Natuurlijk bieden wij je bij cycleXperience ook een grote keuze in kwalitatief  hoogwaardige accessoires en kleding.

In het oog springt ongetwijfeld de speciale dameshoek. Niet vreemd, want één van de drijvende krachten achter cycleXperience is natuurlijk ‘onze’ Daphny van den Brand, veelvoudig Nederlands en wereldkampioen veldrijden. Zij weet als geen ander wat wielrennende dames wensen en eisen.

Samen met haar man Johan van de Ven, zelf meervoudig Nederlands en Benelux-kampioen mountainbiken, staat Daphny van den Brand graag voor je klaar. Gesteund door een team van gepassioneerde professionals, die ook allemaal met het fietsvirus zijn besmet.

Wij heten je van harte welkom, online en in de winkel. Ervaar zelf de wielerbeleving van cycleXperience!

Pure passie, puur fietsplezier: cycleXperience laat ’t je beleven!