Menu
Geen producten in je winkelmand
Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Reviews van onze klanten

Bij cycleXperience vinden we het belangrijk als jij blij van ons wordt. Hier vind je een selectie van reviews die onze klanten over ons online hebben gezet.

Wat een service!!!! Vandaag mijn nieuwe Merida opgehaald (een kado van mijn vrouw) meteen een fietsmeting en alles super afgesteld. Wat een topzaak. Een echte aanrader. Ga zo door.

Martijn Regterschot
12 mei 2019

Fantastisch geadviseerd,met alle geduld en aandacht,en zo een paar uitstekende schoenen, na het nodige meetwerk van mijn voeten, aangeschaft voor mijn racefiets. Top!!!

Frans K
14 juni 2019

Graag wil ik cycleXperience in Uden bedanken, omdat ze ervoor hebben gezorgd dat ik een onvergetelijk weekend heb gehad met mijn vrienden in Stavelot in Belgie. Ik kreeg geheel gratis een speedbike mee.ik heb het hele weekend met mijn vrienden mee kunnen fietsen op deze super fiets.

Anton Nijensteen
15 mei 2019

Prachtige winkel, super service, altijd tijd voor de klant en je materiaal !!!

Han Rutten
7 juni 2019

2 weken geleden ben ik bij cycleXperience binnen gestapt voor een paar goede mountainbikeschoenen. Er stonden een paar grote ritten op de agenda; o.a. de Mill-Man-Trail in Luxemburg waarbij ik de 100 km wilde rijden dus hoop je dat je schoenen je niet belemmeren in deze uitdagingen. Ik heb niet de makkelijkste voeten dus het is altijd zoeken naar een geschikte schoen. Deze zoektocht heeft Daphne met glans en glorie voltooid. Na een gedegen controle van de voet heeft ze een duidelijk onderbouwd advies gegeven over welke schoenen geschikt zijn. De keuze is gevallen op de Lake, MX241 endurance. Deze schoen is de perfect schoen voor mij. Inmiddels heb ik er 300 km en 3000 hoogtemeters mee gereden onder zware omstandigheden en hij zit als gegoten om mijn voet met een perfecte prestatie tot gevolg. Daphne / Cyclexperience jullie hebben een perfecte job gedaan. Bij mijn bezoek kreeg ik ook alle aandacht van jullie en voelde ik mee een gewaarde klant. Klasse!!

Chris Schouten
21 juni 2019

Langs geweest voor een nieuwe set wielerkleding. Hele goede service wordt erg goed geholpen nemen echt de tijd voor je. Verder erg kundig personeel weten waar ze over praten. Mij gaan jullie zeker vaker terug zien. Klasse ga zo door.

Rick Suijkerbuijk
14 augustus 2019
Vandaag samen met mijn broer heen geweest. Super geholpen, perfecte materiaal mee gekregen. Nemen echt de tijd voor je, sfeer is goed, kennis van het vak is buitenaards. Een aanrader voor iedere serieuze fietser!!
Franck van der Wolk
3 augustus 2019
Samen met mijn broer langs geweest om maar eens onze uitrusting goed te vernieuwen. Je wordt er direct super goed geholpen en ze besteden echt de nodige tijd om je aan de juiste spullen te helpen. De koffie was trouwens ook erg lekker 😉
Niels
3 augustus 2019

Heel goed geholpen ,zeer deskundig advies Mensen die weten waar over ze praten. Top zaak.

Pieter van Deutekom
9 juni 2019