Reviews van onze klanten

Bij cycleXperience vinden we het belangrijk als jij blij van ons wordt. Hier vind je een selectie van reviews die onze klanten over ons online hebben gezet.

Wát een fijne zaak! Dank je wel Daphny voor de tijd die je nam bij het uitkiezen van mijn kleding (jasje aan, jasje uit, jasje aan, toch weer ander jasje, …), je deskundige uitleg en advies én het aanhoren van mijn fietsverhalen. De koffie doe ik de volgende keer. Want: vergeten dat ik nog een fietsbril wil, dus ik kom gauw weer terug! Groetjes, Ilse

Ilse van Ooijen-Vloet
26 februari 2019

Mooie fietsen en zaak, prettig contact, fijne aflevering incl. (halve) bikefitting en lekkere koffie!

Bart van der Heijden
26 maart 2019

Deze mensen + personeel weten waarover ze praten en adviseren !

Henri Willems
26 september 2016
Mooi bedrijf met vriendelijke, vakkundige mensen die hun vak meer dan goed verstaan ! Zoek je kwaliteit en een eerlijk advies, dan zit je hier meer dan goed !
Sasha Oomen
26 september 2018

Fietsmeting gehad bij Johan van de Ven, deskundig advies, goede tips, koffie en een leuk gesprek. Al met al een adres om aan te raden!

Jurgen van Rijswijk
26 februari 2019

Ik ben in de winkel erg goed geadviseerd over de mogelijkheden voor een nieuwe mtb. De aflevering en gedetailleerde afstelling van de fiets is indrukwekkend nauwkeurig uitgevoerd.
Toen binnen de eerste weken bleek dat er een klein detail aan de cassette niet geheel goed was, is dit perfect opgelost door meteen onderdelen van een betere kwaliteit te monteren onder garantie.
Echt een super zaak, waar ik met plezier zal terugkeren!

Mark Schepers
13 november 2019

Kleine 2 jaar geleden een KTM Chronos hybride fiets gekocht in ’t Noorden van het land. Na blijvende rug en zitklachten bij CXP in Uden naar de stand van het lichaam laten kijken. Het deskundig oog van Johan zag dat er wat aanpassingen noodzakelijk waren . Nu fiets ik klachtenvrij weer m’n rondjes. Top gedaan

Jan Basten
26 november 2018

Beste,

Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
je wordt goed geholpen, wordt ruim de tijd voor je vrij gemaakt.
fiets is helemaal op maat afgeleverd.
Kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

anmaniak De vreugd
26 februari 2019

Langs geweest voor een nieuwe set wielerkleding. Hele goede service wordt erg goed geholpen nemen echt de tijd voor je. Verder erg kundig personeel weten waar ze over praten. Mij gaan jullie zeker vaker terug zien. Klasse ga zo door.

Rick Suijkerbuijk
14 augustus 2019

Ik ben daarheen gegaan voor een fietsmeting. Al snel kwamen we erachter dat de fiets waarop ik jaren gefietst had te groot was voor mij. Wij hebben direct gekeken voor een andere fiets en binnen twee uur was deze al klaar. Prima service. 👍👍

Marius Willems
26 maart 2019

Topwinkel! Erg goede mountainbikes gehuurd tegen prima prijs! Aanrader!

Joost Massolt
26 september 2018

Ik kwam onlangs voor een meting voor het optimaliseren van mijn zitpositie op mijn oude fiets bij CycleXperience. Het vakmanschap en uitleg door Johan en het goede gevoel na de nodige aanpassingen gaven mij zoveel vertrouwen dat ik besloot een nieuwe fiets aan te schaffen. Door Johan’s deskundigheid en ervaring was de keuze op basis van mijn wensen en het gebruik snel gemaakt. Ik zit na mijn eerste ritten als herboren op de fiets. Ik kan zowel soepel draaien als ook mijn kracht kwijt en stap na een paar uur relatief ontspannen van de fiets af. Ik heb een Specialized Roubaix comp aangeschaft en kan die elke recreatieve fietser die af en toe ook serieus wil doorfietsen aanraden. Een geweldige fiets en zeker de juiste keuze voor mij. Bedankt voor het advies en afstellen en tot ziens. En inderdaad de koffie smaakt ook prima….

Bert Blom
26 augustus 2019

Nadat ik bij Johan had aangegeven te willen oriënteren op een nieuwe MTB belandden we al snel bij de tweedehands-afdeling. We waren het erover eens dat ik dan meer fiets kocht voor mijn budget. De week erna een afspraak gemaakt voor de bikefitting en aflevering. Waar ik rekening hield met ongeveer 45 min, werden dit twee uur. Ik ben zeer goed geholpen door Sten. Hij heeft de fiets perfect op mij afgesteld en me uitgebreid advies gegeven in het onderhoud wat deze fiets behoeft. Daarnaast hebben we nieuwe schoenen aangemeten. Het weekend meteen twee keer gaan fietsen. Het lijkt erop alsof ik per ongeluk een elektrische MTB heb gekocht. Heerlijk te merken hoe fijn een goede MTB (op maat) fietst! Bedankt Cycle Xperience, ik ben zeer tevreden!!

Joost van Grinsven
18 november 2019

Wat een service!!!! Vandaag mijn nieuwe Merida opgehaald (een kado van mijn vrouw) meteen een fietsmeting en alles super afgesteld. Wat een topzaak. Een echte aanrader. Ga zo door.

Martijn Regterschot
12 mei 2019

2 weken geleden ben ik bij cycleXperience binnen gestapt voor een paar goede mountainbikeschoenen. Er stonden een paar grote ritten op de agenda; o.a. de Mill-Man-Trail in Luxemburg waarbij ik de 100 km wilde rijden dus hoop je dat je schoenen je niet belemmeren in deze uitdagingen. Ik heb niet de makkelijkste voeten dus het is altijd zoeken naar een geschikte schoen. Deze zoektocht heeft Daphne met glans en glorie voltooid. Na een gedegen controle van de voet heeft ze een duidelijk onderbouwd advies gegeven over welke schoenen geschikt zijn. De keuze is gevallen op de Lake, MX241 endurance. Deze schoen is de perfect schoen voor mij. Inmiddels heb ik er 300 km en 3000 hoogtemeters mee gereden onder zware omstandigheden en hij zit als gegoten om mijn voet met een perfecte prestatie tot gevolg. Daphne / Cyclexperience jullie hebben een perfecte job gedaan. Bij mijn bezoek kreeg ik ook alle aandacht van jullie en voelde ik mee een gewaarde klant. Klasse!!

Chris Schouten
21 juni 2019

Twee weken geleden bij deze winkel lake cx237 gekocht die heel geschikt zouden zijn voor brede voeten. Zelfs op aanraden van de verkoper nog 1 maat kleiner. Ik fiets er nu al de hele vakantie op een helemaal geen last van mijn voeten meer:-)

Bedankt voor het goede advies
Vincent

Vincent Haighton
26 september 2018
Vandaag samen met mijn broer heen geweest. Super geholpen, perfecte materiaal mee gekregen. Nemen echt de tijd voor je, sfeer is goed, kennis van het vak is buitenaards. Een aanrader voor iedere serieuze fietser!!
Franck van der Wolk
3 augustus 2019

Zeer professionele winkel. Vakkundig personeel. Ik ben daar zeer goed geholpen met mijn nieuwe MTB schoenen. Hier is er nog passie voor het vak. Kom zeker nog terug👍

Rob van Poorten
26 maart 2019

Geweldige service bij CycleXperience. Vrij laat een spoedbestelling geplaatst en toch al de volgende dag geleverd. Topservice. Een dikke 10 voor de service en klantvriendelijkheid.

Ed Strik
26 september 2018

Afgelopen zaterdag een prachtige nieuwe veldritfiets gekocht voor onze zoon. Goede service en advies. Al jaren een tevreden klant!

Marianne
26 december 2018

Nog bedankt voor de goede zorg afgelopen dinsdag Roy. Ik heb nu lekker en onbezorgd kunnen mtb-en in Zuid Limburg.

Marc Jansen
26 september 2018

Graag wil ik cycleXperience in Uden bedanken, omdat ze ervoor hebben gezorgd dat ik een onvergetelijk weekend heb gehad met mijn vrienden in Stavelot in Belgie. Ik kreeg geheel gratis een speedbike mee.ik heb het hele weekend met mijn vrienden mee kunnen fietsen op deze super fiets.

Anton Nijensteen
15 mei 2019
Samen met mijn broer langs geweest om maar eens onze uitrusting goed te vernieuwen. Je wordt er direct super goed geholpen en ze besteden echt de nodige tijd om je aan de juiste spullen te helpen. De koffie was trouwens ook erg lekker 😉
Niels
3 augustus 2019

Een tweedehands mountainbike gekocht. Perfecte fiets, in nieuwstaat, voor een zeer goede prijs. Mooie winkel.

Van Eupen
26 november 2018

Deskundig advies bij de koop en een hele vakkundige afstelling van de fiets bij aflevering. Prima tevreden!

Emile strik
6 november 2019

Deskundig en goed advies bij het uitzoeken van de fiets. Advies berust zeker niet op “zoveel mogelijk geld eruit slepen” maar duidelijk op “wat past bij jou”! Bij de aflevering wordt veel aandacht gegeven aan het afstemmen van de fiets op jouw lichaamsbouw en wordt ruim de tijd genomen om dit goed te doen.
CycleXperience Uden: Bedankt!

Ad Janssens
26 december 2018
Uitstekende service en een enthousiast team. Ik kom graag in deze winkel en de nieuwe mountainbike heeft mijn plezier in het ‘bosfietsen’ erg vergroot. Bedankt voor de goede inschatting van mijn fietsnivo en de daarbij behorende fiets!
Kamiel de Jager
26 december 2018

Top service, fiets binnen aantal uur al gereed en ziet er weer als nieuw uit!

Gert Lunenborg
26 februari 2019

Wat een mooie zaak! Ik voelde me als een kind in een snoepwinkel. Moest me inhouden, maar ik kwam ‘slechts’ voor een bikefitting. Maar eerst lekker koffie met een koekje. Voor de fitting werd ruim de tijd genomen en ging zeer professioneel. Ook de kleding voor Alpe d’HuZes gepast. Volgende dag meteen een rit gemaakt en eigenlijk geen last meer van zadelpijn, heerlijk! Veel succes Daphny en Johan!

Bernard Korver
8 december 2019

Mooi, nette, opgeruimde winkel/werkplaats. Geruime keus aan bepaalde MTB-, wielren- en elektrische fietsmerken en attributen. Klantvriendelijk en deskundig/ervaren personeel. Fietsmeting en 1e servicebeurt gratis bij aanschaf van een nieuwe fiets. Ook de service binnen de garantieperiode is top, zo heb ik ervaren. M’n MTB is onlangs gerepareerd met beter materiaal dan dat erop zat en doet het weer naar alle tevredenheid. Behandeld alsof ik een prof wad.
Een pareltje in de fietshandel en een voorbeeld voor anderen.

R vd Brand
5 november 2019

Super veel kennis, enthousiast en aardig personeel!!! TOP fietsen en wat een service!! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Merida racefiets!! 👍 Johan bedankt voor je advies!!

Anita Bergmans
26 april 2019

Zonder hun expertise en goede onderhoud had ik de Vatternrunde in Zweden niet kunnen uitfietsen. Meer dan prima fietswinkel.

John Stuiver
26 september 2017

Naar mijn mening (een van) de beste (speciaal)zaken in zuid-Nederland voor iedereen die zich bezig houdt met mountainbiken of wielrennen.

Mooie winkel met overzichtelijke indeling en een heel ruim assortiment in fietsen.
Ruime keuze in accessoires, onderdelen en kleding/ schoenen.
Zelfs sportvoeding kan je er krijgen.
Mooie werkplaats die er altijd netjes uitziet.

Maar vooral het personeel en hun benadering naar klanten.
Of je nu een fietsbel of een splinternieuwe fiets uit het topsegment komt kopen, iedereen wordt met hetzelfde enthousiasme en deskundigheid geholpen.

Als je er regelmatig komt wordt je er met je voornaam aangesproken, wat in mijn ogen aangeeft dat de klant echt centraal staat!

Geert Van Den Elzen
26 april 2019

Ik kom al vele jaren bij cycleXperience voor het onderhoud van mijn fietsen en deskundig advies. Afgelopen week een nieuwe racefiets gekocht en er echt super blij mee. Erg deskundig advies, ruime tijd voor de klant, correcte opvolging van afspraken en aandacht voor de details .. naast gewoon vriendelijk personeel. Ik moet er een eindje voor rijden vanuit Utrecht, doe dat al een hele tijd en dat is het meer dan waard !!

Bianca Nijhof
26 november 2018

Prachtige winkel, super service, altijd tijd voor de klant en je materiaal !!!

Han Rutten
7 juni 2019

Heel goed geholpen ,zeer deskundig advies Mensen die weten waar over ze praten. Top zaak.

Pieter van Deutekom
9 juni 2019

Fantastisch geadviseerd,met alle geduld en aandacht,en zo een paar uitstekende schoenen, na het nodige meetwerk van mijn voeten, aangeschaft voor mijn racefiets. Top!!!

Frans K
14 juni 2019
Een geweldig team met een fiets hart en een super service. De wens van de klant is belangrijker dan het duurste te willen verkopen. Nu mijn tweede fiets daar gekocht die net als de eerste als gegoten zit. Wat het plezier in fietsen nog groter maakt.
Mieke Sweekhorst
26 april 2019

Voor een nieuwe fiets en bijbehorende kleding bij CycleXperience terecht gekomen. Omdat ik nog een leek ben in de wereld van het mountainbiken had ik advies nodig voor het maken van de juiste keuze.
Het team van CycleXperience heeft me geweldig kunnen helpen met eerlijk advies. Je merkt dat er veel vakkennis en ervaring aanwezig is, en het enthousiasme waarmee wordt verteld over de fietsen is aanstekelijk. Ik vond het erg fijn dat er ruim de tijd wordt genomen om samen met mij te bepalen welke fiets en kleding het beste bij me passen.

Sten en Johan hebben me uitgebreid geholpen met het kiezen van de meest geschikte fiets, en het inmeten op de fiets voor een perfecte zithouding. Daphny heeft me ondanks mijn moeilijke maat voeten de perfecte schoenen aan kunnen meten. Die keuze had ik zelf nooit zo goed kunnen maken.

De eerste kilometers zijn inmiddels gemaakt en het materiaal bevalt geweldig. Ik kan niet wachten om weer op de fiets te stappen! Bedankt team cXp!!

Robin Reijnen
5 oktober 2019

Je krijgt een advies van mensen met passie en verstand van fietsen en alles wat daar mee samen hangt.
Tevens een mooie collectie van topfietsen en een zeer goed service
Ook nemen ze altijd de tijd voor je en vaak onder het genot van een kopje koffie

Cor Nijenhuis
26 maart 2019

Hallo ik ben Ad fiets alweer een hele tijd heb om gezondheids redenen het fietsen een andere wending moeten geven.mijn mountainbike is omgebouwd voor op de weg in de winter.
Heb mijn trek 5.2 ingeruild en met goed advies van johan en de rest gekozen voor een Specialized Roubaix. Met wat advies over wielen en banden andere gemonteerd en het is een geweldige keus geweest.
Als laatste heb ik de schoenen aangepakt ook daar heb ik goede en rustige uitleg en advies over gekregen en een paar heerlijk zittende passende schoenen met pedalen gekocht.ook mijn vrouw is super blij met de uitleg en veranderingen en uitleg over haar spezialized Ruby.
Al met al een hele fijne klantvriendelijke winkel waar je ook binnen kunt lopen voor een goed advies onder het genot van een bakkie.gr.

Ad Driessen
26 september 2017