Custom Fietskleding

De show stelen met je eigen teamkleding

Tiptop gesoigneerd, dat is elke wielrenner gegeven. Daar hoort natuurlijk letterlijk en figuurlijk goed passende custom fietskleding bij; kleding die het fietsen aangenamer maakt.

Door onze jarenlange ervaring in het fietsen op topniveau, weet ons team precies welke eisen er gesteld worden aan goed zittende bedrukte fietskleding. Dus als de kleding onze goedkeuring heeft op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid, afwerking en uitstraling, dan kun je er van uitgaan dat de mensen die het gaan dragen helemaal tevreden zullen zijn met hun nieuwe wieleroutfit. We durven dan ook rustig te zeggen dat cycleXperience hét adres is voor al je custom cyclingwear wensen.

Hoe werkt het?

We begeleiden je gedurende het hele proces. Vanaf de eerste offerte tot aan het moment dat jouw maatwerk wielerkleding in productie gaat. Op basis van jouw wensen maken wij een passend ontwerp. Is dit ontwerp geheel naar wens dan kan er gepast worden. We beschikken over volledige pas-sets met alle bijbehorende accessoires. Zo ben je er van verzekerd dat de gepersonaliseerde fietskleding die geleverd wordt gelijk is aan de gepaste kleding. Indien gewenst kunnen we je tijdens de pas-sessie assisteren om voor iedereen in je team of club de juiste maten te bepalen.

Meer weten of een offerte aanvragen? We informeren je graag over de mogelijkheden en/of specificaties voor jouw bedrukte fietskleding.

Winkelwagen
Scroll naar top