Fiets Technicus / Monteur

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Is sleutelen jouw werk of hobby en heb je een grote interesse in fietsen en de wielersport? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Pure passie, puur fietsplezier! Dat is wat je als wielerliefhebber ervaart tijdens een bezoek aan cycleXperience in Uden, dé wielerspeciaalzaak voor de recreatieve en de gedreven wedstrijdrenner! Met deskundig advies en vakbekwame service staan wij garant voor maatwerk. Daarnaast bieden wij een grote keuze in kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires.

Kwaliteit, service en klantgerichtheid zijn onze speerpunten. Wij werken met een gedreven en ambitieus team, bij wie de passie voor de fiets door de aderen stroomt. Om onze dienstverlening nog verder te verbeteren zijn wij op zoek naar een Fiets Technicus / Monteur.

Wat ga je doen?

Als Fiets Technicus / Monteur bieden we je een breed en afwisselend takenpakket. Jij bent samen met je collegas hét aanspreekpunt voor de werkplaats en zorgt o.a. voor de aanname en afgifte van de reparaties. Bij aanname van de reparaties voer je een diagnose uit en maak je, indien nodig, de bijbehorende offerte(s). Tevens beheer je de planning, bestel je onderdelen en verwerk je deze bij binnenkomst in het voorraadbeheersysteem. Naast het uitvoeren van reparaties bouw je ook nieuwe fietsen op. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid.

Wat vragen wij?

  • Een enthousiaste en energieke collega met ervaring of tenminste een grote affiniteit met fietsen.
  • Je sleutelt graag en je hebt een goed technisch inzicht.
  • Je bent klantgericht, werkt nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
  • Je werkt graag in een team maar je kunt ook zelfstandig prima uit de voeten.
  • Je komt met eigen ideeën, jouw mening en inbreng binnen het team wordt zeer op prijs gesteld.

Wat bieden wij?

Je gaat werken in een professionele, gezellige en gestructureerde omgeving. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht team samenwerken. Wij bieden een zelfstandige functie met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door het volgen opleidingen of vakgerichte trainingen. Je ontvangt een goed salaris tussen de €1.900 en €2.600 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een vaste baan voor 32 tot 40 uur per week waarbij je direct een contract krijgt.

Heb je interesse in deze mooie vaste baan? Reageer dan door jouw CV in Word met pasfoto en motivatie te mailen naar Johan van de Ven, Voor meer informatie kun je ook bellen met telefoonnummer 0413-256777.