Search
Generic filters
Exact matches only
MENU

Vacature Allround Verkoopmedewerker (m/v)

Uden, 32 – 40 uur per week

Jouw baan in een (wieler)flits:

 • Veelzijdige spilfunctie in verkoopteam met elke dag opnieuw tal van verkoopgerelateerde taken en verantwoordelijkheden
 • Werkomgeving waarin je jouw passie voor de wielersport samen met collega’s en klanten optimaal beleeft
 • Alle kansen om je commerciële kwaliteiten met behulp van trainingen en ervaren collega’s verder te ontwikkelen

Dit ga je doen

Jij bent in ons verkoopteam als allround verkoopmedewerker van alle markten thuis. Zo zijn bij jou in vertrouwde handen de administratieve taken die bij de verkoop en marketing om de hoek komen kijken. Denk aan facturatie, het vastleggen van afspraken met klanten en leveranciers, het klantgericht behandelen van servicevraagstukken en het maken van verkoop- en onderhoudsbonnen. Op het vlak van voorraad ben je eveneens de collega waarop iedereen steunt. Of het nu gaat over kwaliteitscontrole van binnenkomende artikelen, het tijdig (bij)bestellen van accessoires of het scherp hebben van de houdbaarheidsdatum bij sportvoeding, jij bent in ons team de kopman of -vrouw.

Marketing is een aandachtsveld dat jou zeker ook aanspreekt. In de winkel zorg je voor prikkelende presentaties. Maar vooral ben je in je marketingrol actief met het compleet en actueel houden van de webshop. Je hebt commercieel gevoel en ziet kansen voor ons digitale verkoopkanaal. Ook het verzorgen van de nieuwsbrief en van posts op social media zijn voor jou geen probleem. Hetzelfde geldt voor het assisteren in de verkoop, bijvoorbeeld op de afdeling kleding, schoenen en accessoires. Sterker, als verkoper wil jij je verder ontwikkelen en in de toekomst wellicht verkoop tot je hoofdtaak maken.

Kortom, veelzijdigheid troef dus en een baan voor iemand met ambitie. Bezit jij niet alle opgesomde skills geen punt ! We hebben inmiddels een mooi team van specialisten en we maken graag gebruik van iemands sterke kwaliteiten, en kunnen binnen ons team ook flexibel omgaan in de taakverdeling.

Wat breng je mee?

 • Jij bent een TEAMPLAYER .
 • Minimaal drie jaar ervaring in de fietsbranche, bij voorkeur in een functie waarbij verkoop een belangrijke rol speelt.
 • De vaardigheid om snel relevante computerprogramma’s eigen te maken.
 • Kennis van en interesse in administratieve werkzaamheden.
 • De ambitie om in je functie verder te groeien en daarvoor indien nodig cursussen en trainingen te volgen (veelal heel praktisch verzorgd door ervaren collega’s en specialisten van leveranciers).
 • Een enthousiaste en energieke instelling en goede communicatieve skills: je communiceert zowel mondeling als schriftelijk helder en klantvriendelijk en je weet goed om te gaan met klantgerichte service vraagstukken.
 • Een proactieve en initiatiefvolle instelling en je gaat graag in samenwerking met collega’s voor een hoogwaardige klantgerichte dienstverlening.
 • De bereidheid om op zaterdag te werken.

Hier kom je te werken

cycleXperience staat voor pure passie, puur fietsplezier. Al je collega’s, hebben een groot wielerhart en dat verwachten ze ook van jou. Ze zijn zelf gepassioneerde actief fietsers, praten graag over hun materiaal en volgen de ontwikkelingen op fietsgebied op de voet. Trots zijn we op onze eigen werkplaats en onze prachtige winkel, met in het assortiment alles voor de actieve wielerliefhebber. Van racefietsen en mountainbikes tot sportieve E-bikes. En van kleding en schoenen tot accessoires en sportvoeding en -drank. Met kwaliteit op elk front hoog in het vaandel. Niet vreemd dan ook dat wij het topmerk Specialized voeren en dat onze klanten van heinde en verre komen. In een informele sfeer, met het nodige gevoel voor (wieler)humor, staan we elke dag opnieuw klaar voor onze sportieve klanten. En zo nu en dan trekken we als team ook na werktijd gezellig samen op, zoals tijdens het jaarlijkse uitje naar de Ardennen. Met fiets natuurlijk!

Wat bieden wij jouw?

 • Een jong en enthousiast team;
 • De bandbreedte van het salaris is € 2.250,- à € 3.000,-, afhankelijk van het aantal uren en je ervaring;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Eventuele reiskostenvergoeding;
 • Korting op ons gehele assortiment (natuurlijk!);
 • Cursussen en opleidingen om jouw werk optimaal uit te voeren en als persoon te groeien in het verkoopvak;

Reageer direct

Ben jij onze nieuwe allround verkoopmedewerker? Mail ons dan je sollicitatiebrief met onderbouwing via johan@cyclexperience.nl.

Voor meer informatie over deze baan en/of de procedure bel je met Johan van de Ven (0413-256 777). Of mail naar johan@cyclexperience.nl.

cycleXperience

cycleXperience

cycleXperience houdt je graag op de hoogte van haar activiteiten en van de meest recent aan ons assortiment toegevoegde producten.
Share on facebook
Delen via Facebook
Share on twitter
Delen via Twitter
Share on linkedin
Delen via LinkedIn
Share on whatsapp
Delen via WhatsApp