Menu
Geen producten in je winkelmand
Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Verkoop Adviseur Wielersport

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Ben jij die creatieve en commerciële Verkoop Adviseur die wij zoeken? Gedreven om jouw klanten optimaal te helpen en te informeren? Heb je een passie voor fietsen en de wielersport? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Pure passie, puur fietsplezier! Dat is wat u als wielerliefhebber ervaart tijdens een bezoek aan cycleXperience in Uden, dé wielerspeciaalzaak voor de recreatieve en de gedreven wedstrijdrenner! Deskundig advies en vakbekwame service staan garant voor maatwerk. Daarnaast bieden wij een grote keuze in kwalitatief hoogwaardige kleding en accessoires.

Kwaliteit, service en klantgerichtheid zijn speerpunten. Wij werken met een gedreven en ambitieus team, waarbij de passie voor de fiets door de aderen stroomt. In verband met groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verkoop Adviseur.

Wat ga je doen?

Als Verkoop Adviseur is geen dag hetzelfde want elke klant is uniek en heeft andere wensen. Naast het verkopen fietsen, kleding, schoenen, helmen en overige accessoires, verwachten we van jou ook dat je de klant van advies voorziet en het gehele proces tot aan de betaling zelfstandig afhandelt. Je hebt oog voor detail en je weet de producten in de winkel fraai te etaleren. Je draagt mede zorg voor het voorraadbeheer en een deel van de administratie die bij de verkoop komt kijken.

Wat vragen wij?

Op de eerste plaats zoeken wij een adviseur met passie voor de wielersport! Je bent klantgericht, commercieel en representatief en voor jou is het logisch dat de klant en het overtreffen van zijn of haar verwachtingen centraal staat. Werken op zaterdag en/of de koopavond vind je geen probleem want je begrijpt dat dat de drukke dagen van de week zijn. Als het team compleet is bestaat de mogelijkheid dat je eens in de paar weken op vrijdag en/of zaterdag vrij bent.

Je bent een teamplayer met een grote affiniteit voor (sport)fietsen, je bent enthousiast, assertief en toegankelijk en je komt graag met eigen ideeën. Jouw mening en inbreng binnen het team wordt zeer op prijs gesteld!

Wat bieden wij?

Jij gaat werken in een professionele, gezellige en gestructureerde omgeving. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht team samenwerken. Wij bieden een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Een goed salaris tussen de € 2.000 en € 3.000 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een vaste baan voor 32 tot 40 uur per week waarbij je direct een contract krijgt.

Heb je interesse in deze mooie vaste baan? Reageer dan door jouw CV in Word met pasfoto en motivatie te mailen naar Johan van de Ven, Voor meer informatie kun je ook bellen met telefoonnummer 0413-256777.