Verkoop Adviseur Wielersport

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Verkoop Adviseur gezocht! (32-40 uur/wk).

Heb jij commercieel talent en wil jij elke dag het verschil voor een klant maken door oprecht klantgericht te zijn? Passie voor wielersport? Krijg jij energie bij de gedachte dat jij onze klanten bij cycleXperience (CXP) in Uden gaat voorzien van uitmuntend advies? Kom dan even een kop koffie drinken, want wij zijn op zoek naar jou!

Klantgerichtheid, kwaliteit en service zijn de kernwaarden van cXp. Wij werken met een zeer gedreven en ambitieus team, waarbij de passie voor het fietsen door de aderen stroomt. In verband met groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verkoop Adviseur.

Pure passie, puur fietsplezier!

Pure passie, dat is wat een wielerliefhebber ervaart tijdens een bezoek aan cycleXperience (cXp), dé wielerspeciaalzaak in de regio en daarbuiten. Alle fietsfanaten, van recreatieve fietsers tot gedreven wedstrijdrenners, telkens weer inspireren en adviseren omtrent deze gezamenlijke passie, daar staat het team van cXp voor! Deskundig advies en vakbekwame service is de minimale standaard die elke dag voor tevreden klanten zorgt, dat is ons doel! Wij gaan tot het uiterste om mee te denken in passende oplossingen en kunnen zelfs, waar nodig, individueel maatwerk leveren. Naast een breed assortiment van topmerken diverse sportieve fietsen, bieden wij ook een grote keuze in kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires.

Wat ga je doen?

Als Verkoop Adviseur is geen dag hetzelfde want elke klant is uniek en heeft andere wensen. Naast het verkopen van fietsen, kleding, schoenen, helmen en overige accessoires, verwachten we van jou ook dat je zelfstandig de klant van advies voorziet gedurende het gehele proces. Je weet de behoefte van de klant goed in kaart te brengen, stelt de juiste vragen en luistert naar de werkelijke klantbehoefte om vervolgens gedegen advies te geven. Het actueel houden van jouw (product)kennis heb je mede zelf in de hand, je bent daarom oprecht nieuwsgierig naar de laatste (technologische) ontwikkelingen in de fietsbranche en zorgt dat wij als team altijd up-to-date blijven! Je hebt oog voor detail en je weet de producten in de winkel fraai te presenteren. Je draagt ook bij aan correct voorraadbeheer en je neemt een deel van de administratie die bij de verkoop komt kijken voor jouw rekening!

Wat vragen wij?

Op de eerste plaats zoeken wij een adviseur met passie voor de wielersport! Je bent klantgericht, commercieel en representatief. Voor jou is het vanzelfsprekend dat de klant centraal staat en jij weet zijn of haar verwachtingen telkens weer te overtreffen. Werken op zaterdag en de koopavond vind je geen probleem want je begrijpt dat dit de drukste dagen in de winkel zijn.

Je bent een teamspeler met een grote affiniteit voor (sport)fietsen, je bent enthousiast, assertief en toegankelijk. Ook deel je graag jouw eigen ideeën ter verbetering van het verkoopproces, het winkelbeeld of anderszins. Jouw mening en inbreng binnen het team wordt zeer op prijs gesteld!

Wat bieden wij?

Jij gaat werken in een professionele, gezellige en gestructureerde omgeving. Gekenmerkt door een informele sfeer waar collega’s in een hecht team samenwerken. Wij bieden een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Een goed marktconform salaris en prima secundaire arbeidvoorwaarden. Het gaat om een vaste baan voor 32 tot 40 uur/wk.

Heb je interesse in deze mooie vaste baan? Reageer dan door jouw CV in Word of PDF met pasfoto + motivatie te mailen naar: johan@cyclexperience.nl