Een fiets van cycleXperience

Bij cycleXperience vinden we het belangrijk dat je met een glimlach de deur uitloopt. Niet alleen als je straks je nieuwe Specialized fiets ophaalt, maar ook daarna als je langs komt voor onderhoud of voor advies over je nieuwe helm of schoenen.

Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat jij en je nieuwe fiets prima op elkaar afgestemd zijn en dat je op je materiaal wilt kunnen rekenen. En daarom nemen we graag de tijd om je goed op je nieuwe fiets te zetten.

Een fiets kopen bij cycleXperience houdt in dat je niet alleen met een technisch hoogstaand product naar huis gaat, maar ook dat je fiets perfect op jouw lichaam is afgesteld. Om dat te bereiken doorlopen we samen de volgende stappen:

Stap 1: Jouw wensen

Of je nu een racefiets wilt een sporthybride, of misschien toch een mountainbike? We bespreken samen wat jouw specifieke wensen en doelen zijn, zodat je nieuwe fiets straks helemaal naar wens met alles er op en eraan voor je klaar staat.

Stap 2: Maatbepaling

Ieder lichaam is verschillend en het is dus erg belangrijk dat je nieuwe fiets bij jouw lichaam past. Samen bepalen we welke fiets en framemaat het beste bij jouw gebruik en lichaam aansluit. Mochten er twijfels zijn over de frame maat dan vragen we je om in je fietstenue langs te komen en meten we je in op een fiets uit onze showroom of op onze Retül pasfiets. Deze kunnen we precies zo afstellen als jouw uiteindelijke fiets en hiermee kunnen we de zit perfect bepalen.

Stap 3: Bikefit / Aflevering

Op de dag dat je je nieuwe aanwinst op komt halen nemen we uitgebreid de tijd om de fiets op jouw lichaam af te stellen. Dat doen we middels een bikefit, waarbij we onder andere kijken naar de volgende zaken:

  • Voetanalyse: We bekijken je voeten en voetstand om de ideale positie te bepalen van de schoenplaatjes
  • Schoenadvies: Indien de kwaliteit/pasvorm van je schoen te wensen overlaat adviseren we je de juiste schoen
  • Digitale zitbotmeting: Bepalen van het type zadel afhankelijk van de zitbotafstand en doorkanteling van het bekken
  • Analyse bewegingsapparaat : We checken jouw lenigheid en flexibiliteit om de stack en reach te bepalen
  • Vastlegging data: we noteren alle maten in ons systeem voor eventuele aanpassingen in de toekomst of voor een 2e fiets
Stap 4: Service en advies

Als je eenmaal goed op je fiets zit, kun je natuurlijk blijven rekenen op onze service en ervaring. Mocht je ondanks de zorgvuldige bikefitting toch nog ergens klachten hebben dan bieden we een gratis re-scan aan. Indien het blijkt dat een ander zadel of stuurpen toch beter past dan ruilen we die natuurlijk kosteloos om!

Ook ontvang je na aankoop van de fiets een digitale servicekaart waarbij je jaarlijks een notificatie per mail ontvangt voor de service, hiermee wordt de levenslange garantie op je frame gegarandeerd.

En voor de rest geldt dat je altijd kunt rekenen op de support en de skills van onze tweewielertechnici, net als op de vriendelijke glimlach van onze supportafdeling en natuurlijk de lekkerste koffie van Uden!

Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top